TOP termékek

Megrendelés előtt kérjük érdeklődj aktuális készletünkről!

Mi Smart Home HUB okosothon központ / gateway

Mi Smart Home HUB okosothon központ / gateway

Mi Smart Home HUB okosothon központ / gateway

Okosotthon átjáró / gateway szenzorok csatlakoztatására
Kis méret, microUSB csatlakozó / tápellátás, távirányítás alkalmazásból, automatizációk beállítása
Apple Homekit, WiFi/Zigbee3.0/Bluetooth/BLE/BLE Mesh támogatás
Akár 100 Zigbee szenzort is kezel! Mi Home és Apple Home támogatás
Bővebben
Készleten
8 990 Ft
Részletek
A Mi Smart Home HUB egy intelligens otthon-irányítási rendszer, amely képes kapcsolódni Wi-Fi, Zigbee és Bluetooth okos eszközökkel. A HUB és más eszközök szabadon kombinálhatók különböző automatizációkkal, flexiblis és változatos rendszerré fejlesztve a mobiltelefonról vezérelhető otthont. Minden aspektusból vezérelheted otthonodat, pl. világítás felkapcsolása, mikor hazaértél, készülékek kikapcsolása távozáskor, abnormális tevékenység detektálása és értesítés küldése, stb. stb.

Xiaomi Home alkalmazás kapcsolódás
Irányítsd eszközeidet és léptesd interakcióba más okos eszközzel a Xiaomi Home alkalmazásban.

Több protokoll támogatása
Zigbee 3.0, Bluetooth BLE és Mesh, WiFi
Kapcsolódás max. 100 Zigbee eszközzel
Beépatett kettős WiFi antennák a vezeték nélküli kapcsolódás hatékonyságának kövelésére
Hordozható dizájn microUSB porton történő tápellátással.

Apple Homekit támogatás
Miután a HUB és a Xiaomi Home alkalmazás párosodott, olvasd be a HomeKit QR kódját a gateway-ről, a használati útmutatóból, vagy add meg manuálisan. Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat az alkalmazásban a telepítés befejezéséhez. Miután a hozzáadás sikeresen megtörtént, már ellenőrizheted a HUB-ot az Apple Home alkalmazásban. Tarts meg és tedd biztonságos helyre a HomeKit beállítási kódot.

Három kommunikációs protokollt is támogat az egyszerű okosotthon építés érdekében
A Mi Smart Home Hub támogata a WiFi, a Zigbee és a Bluetooth BLE / Mesh kommunikációt használó eszközöket. A gateway megvalósítja az összekapcsolódást és a kommunikációt az eltérő protokollt használó eszközök között, ezzel nagyon egyszerűvé téve az okosothon felépítését.
Intelligens kapcsolódás az Apple Homekithet és a Homepod otthoni hangasszisztenshez a távirányításhoz és az automatizációs vezérléshez.

Többféle tanúsítvány és teszt
Magas minőségű összeszerelésével és anyaghasználatával a Xiaomi Mi Smart Home HUB megszerzett számos tanúsítványt vagy ment át teszten, pl. Bluetooth Alliance, WiFI Alliance, Zigbee Alliance, RoHS, CE tanúsítvány, EAC Eurázsiai Gazdasági Unió megfelelőségi tanúsítása. Ezekkel egy időben megbízhatósági teszteknek vetettük alá, hogy biztiosítsuk a hosszú élettartamot.
Adatok
Cikkszám
wayteq_79