TOP termékek

Megrendelés előtt kérjük érdeklődj aktuális készletünkről!

Blog

iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max
04
Nov

Milliméterre megegyezik az iPhone 12 Pro a normál iPhone 12-vel (146,7 x 71,5 x 7,4), 187 grammot nyom, és persze minden alaptulajdonság is megegyezik, beleértve a képátlót, a felbontást, a hardvert, a biometrikus azonosítást, az adatkommunikációt, az akkumulátort és a töltési technológiát is, a legnagyobb különbség tehát nyilván a kamerákban keresendő.

iPhone 12 és iPhone 12 mini
04
Nov

A szokásos szeptemberi időponthoz képest némi késéssel, de végül hivatalosan is bemutatkozott az iPhone 12-széria. Ahogy azt a legutolsó előzetesek alapján sejthettük, négy készülék érkezett, így a legfrissebb generáció a következőképpen alakul:

22
Szept

Az iOS14 kifejezetten sok változást hozott az iOS-be. Talán csak azoknak kell csalódniuk, akik egy teljes újratervezésre vágynak, hiszen a felület radikális átszabására ezúttal sem került sor. Ettől eltekintve viszont számos érdekes, és főként hasznos újdonsággal bővült a repertoár, mutatunk néhányat.

 

02
Júl

Amióta az Apple bevezette az iCloud Fotókat, rengetegen találkozunk az alábbi problémával: hiába csatlakoztatjuk a készülékünket számítógépünkhöz, a fotókat és videókat nem lehet importálni és lementeni, csupán egy adott százalékát azoknak.

26
Máj

Habár még csak fel-felreppenő információink vannak róla, egyre bizonyosabb, hogy még idén megérkezik hozzánk az AirTag. Ez a kütyü már évek óta foglalkoztatja a világot, hiszen nem másról van szó, mint az Apple által kifejlesztett ultra-szélessávú nyomkövető eszközéről. Az AirTag névre hallgató eszközt különböző források szerint már idén, tehát 2020 második felében elkezdik gyártani Sanghajban és valószínűsíthető, hogy több tízmillió darab kerül legyártásra.

23
Ápr

A Xiaomi csapata ismét meglepő újítással állt elő, mégpedig egy motoros járgány képében! Nem ritka, hogy a cég forradalmi ötleteket valósít meg, azonban ennek a motornak megannyi előnye van, melyek által ténylegesen ráillik a városi közlekedés jövője jelző.

17
Ápr

Eljött ez a nap is, hogy a sok előzetes tipp és specifikáció után végre hivatalosan is bejelentették az új iPhone SE-t.

04
Febr

Mint tudjuk a Xiaomi rövid időn belül elindítja a Mi 10 szériát. Az eddigi információk alapján februárban debütáló mobilok Snapdragon 865 processzorral fognak érkezni. A külső tekintetében azért vannak ellentmondások, így a dizájn még kérdéses.